Nieuws

 

.... met ondertussen gerust al wat oud-nieuws.
Maar ja, als jij het nog niet wist, dan blijft het voor jou toch gewoon Nieuws. 


Gluren bij de Buren  - Kunst in Warmond

november 2023 -Van 3 t/m 19 november is de Dorpstraat in Warmond een lange wandelstraat, met achter elk raam kunst. Ik mocht van de eigenaresse van nummer 57 elk raam gebruiken - van haar woning en haar B&B ernaast. Lees meer hierover.


Laten we het luchtig houden

februari 2022 - Het geeft voldoening om een nieuwe site op te leveren. Klant tevreden, ik ook ook tevreden. Maar ook van de weg er naartoe is leuk. Ik ontmoet nieuwe mensen, die. Als persoon en hoe ze met passie over hun beroep en kennis praten. En ik leer er inhoudelijk natuurlijk ook van. Bijvoorbeeld weer t ik nu - íetsje -  meer over klimaattechniek; airco en luchtsystemen. Wie je er écht over moet raadplegen is Youri van den Bergh natuurlijk: website: yvdberghklimaattechniek.nl


Samenwerken met een creatieve regisseur

dec 2020 - Een creatieve één-pitter die bij voorkeur juist níet alleen werkt! Als theatermaker, regisseur, coach en trainer werkt zij het liefst met mensen sámen. Om met z'n allen een mooie voorstelling te maken, creatieve processen tot een geheel te smeden, mensen de mogelijkheid geven om hun verhaal te vertellen. En gaat het even niet zoals het vorig jaar nog ging, dan bedenkt, leert en creëert ze - ook voor haar - nieuwe mogelijkheden met behulp nieuwe middelen. Check dus gerust de website van Sylvia Bos.


Creatieve catering in corona-tijd

sept. 2020 - Wat een bewondering heb ik voor alle ondernemers die hun hoofd boven water proberen te houden. Van grote multinationals tot de kleine één-pitters hebben last van corona. Daarom link ik hier graag even naar zo'n één-pitter die in maart haar volgeplande agenda voor 2020 binnen een week volledig leeg kon schrappen. Met al haar creativiteit werd ze van 'De Blauwe Tafel' (voor originele catering en grote partijen op locatie) de 'Gedekte Tafel' (volledig verzorgde diners aan huis) en bedacht ze een verrassend 'Kerst-Out-of-the-Box' pakket. Als jij niet naar de horeca kan, komt de horeca naar jou!! Website van De Blauwe Tafel.


Corona - Corona - Corona

apr. 2020 - Al het nieuws, anders dan corona, staat in de schaduw van het corona-virus. Logisch ook, want alles en iedereen heeft ermee te maken. De scholen al vier weken dicht, evenementen afgelast, ondernemers failliet. Om er maar een paar te noemen. En vooral helaas overvolle ziekenhuizen en keihard werkende hulpverleners in de breedste zin van het woord. 
Als ik nu terugkijk naar mijn laatste 'nieuwsberichtje'; hoe lekker luchtig was dat zeg...


What's new?

8 jan. 2020 - Eigenlijk niet zo heel veel momenteel. Behalve het jaar 2020 dan! Waar ik op de eerste dag van dat jaar een grappige discussie op Social Media tegenkwam met de vraag of je nu twintig-twintig of tweeduizend-twintig moest zeggen... #lekkerluchtig!


Expositie VT-wonen & design beurs - RAI Amsterdam

1-6 okt. 2019 -  Rembrandt gaat bijna rechtstreeks van het Rijksmuseum, naar de RAI. Meerdere deelnemers aan de 'LangLeveRembrandt' - expo in het Rijksmuseum, hangen hun werk tijdelijk hier. https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/


Expositie Rijksmuseum - Amsterdam

15 juli - 15 sept 2019 - zomerexpo

Finalist van de  #Langleverembrandt wedstrijd, met als prijs twee maanden 'hangen' in het Rijksmuseum. 

Naam: 'Part of Colourful R' (in zijn beginjaren ondertekende hij met alleen een R)

Formaat: 20 x 40 cm

Materiaal: acrylverf op linnen


Expositie in de bibliotheek - Lisse

Juli en augustus 2019 - thema Rembrandt van Rijn - in de bibliotheek in Lisse


Expositie BplusC - Leiden

Mei en juni 2019 - thema Rembrandt van Rijn - in de bibliotheek in Leiden


Kunstmarkt in Katwijk aan Zee

Dinsdag 21 aug. 2018 was er een gezellige zomerse kunstmarkt in Katwijk aan Zee.