websites en webshops

Heb je een (beginnend) bedrijf, een tof product, een mooie dienst of een boeiende hobby dat je breder bekend wilt maken? Dan is een eigen website natuurlijk heel handig.
Het hoeft niet ingewikkeld. Integendeel!

  • Je teksten kort. En anders minimaal soepel lezend.
  • Je foto's sfeervol. En soms gewoon lekker verhelderend.
  • Je vormgeving mooi. Wat jij wil!
  • Je boodschap duidelijk. Punt....

Werkwijze...

Je hebt vast al - of minimaal nagedacht over - de naam van je bedrijf. Heb je je website-adres al vastgelegd? Geen probleem als je dat nog niet hebt gedaan. Indien het adres nog beschikbaar is, regel ik dat voor je.

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we een aantal punten. Wie doet wat, wat wil je zelf doen en wat wil je door mij laten doen? En we hebben het onder andere over: voor wie maak je de site, wat wil je bereiken, tone-of-voice, logo, inhoud, foto's, reacties, contact, en wat nog meer ter sprake komt.

Het maakproces

Ik maak een concept. Dan heb je een eerste idee. We schaven samen bij, vullen aan en gaan weer door. Tot het moment dat de site de Wijde Wereld in mag.

online

Zodra je tevreden bent gaat de site online. Dat is een mooi moment om eventueel je andere (social) media te gaan inzetten. Maak met trots je website bekend, druk visitekaartjes, deel ze uit, en zegt het voort....


Het vervolg

Het is goed om af en toe wat nieuws te plaatsen op je website. Zoekmachines als Google herkennen dit en beseffen dat je nog 'actief' bent. Dit bevordert de vindbaarheid.
Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om je vindbaarheid te vergroten. Ook hierbij kan ik je helpen. Met een planning, ideeën, en al dan niet met het daadwerkelijk online zetten.

Eenvoudig zelf aanvullen

Het Content Management Systeem (CMS - de achterkant van je website) waar ik mee werk is super eenvoudig. Als je wilt, kun je het vervolg makkelijk zelf. Maar als je niet wilt, dan doe ik het uiteraard graag voor je.